2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı yaz dönemi eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili Üniversitemiz Senatosu’nun almış olduğu 21.05.2020 tarihli ve 10/09 sayılı karar doğrultusunda, okulumuzda yaz dönemi stajı ile alakalı alınan Yüksek Okul Kurul Kararı gereği stajlar ödev, proje vb. yöntemlerle de yaptırılabilecektir. Konu ile alakalı takvim ve iş akışı aşağıda belirtilmiştir.

Staj Koordinatörlerine Müracaat Başlangıç Tarihi: 06.07.2021
Staj Koordinatörlerine Müracaat Bitiş Tarihi: 19.07.2021
—————————————————-
Staj Evrakları Teslim Başlangıç Tarihi: 03.08.20201
Staj Evrakları Teslim Bitiş Tarihi: 23.08.2021
—————————————————-
Not 1: Staj yapmak isteyen öğrenciler, staj müracaat başlangıç tarihinden itibaren bölüm staj koordinatörlerine aşağıda örneği verilen (EK.2) dilekçeyi doldurup imzalayarak taranmış halini mail aracılığı ile göndereceklerdir. Müracaat dilekçesi eline ulaşan koordinatörler staj ile alakalı ödev, proje vb. hakkında öğrencilere bilgilendirme yapacaklardır.
Not 2: Belirtilen tarihler dışında evrak (ödev, proje) teslimi yapılmayacaktır.
Not 3: Ödev ve proje teslimleri staj koordinatörlerine internet ortamında yapılacaktır.
Not 4: Bölüm staj koordinatörlerine ait iletişim bilgileri ekteki (EK.1) dosyada belirtilmiştir.

Ek1_Bolum Koordinatorler İletisim için tıklayınız
Ek2 Staj Dilekçe örneğini indirmek için tıklayınız.

Staj evraklarının belirtilen süreler içerisinde bölüm staj koordinatörlerine teslim edilmeleri zorunludur. Belirtilen süre içerisinde evraklarını teslim etmeyen öğrenciler staj yapmamış sayılır.

Ayrıca yaz stajını herhangi bir kurumda veya işyerinde yapmak isteyen öğrencilerin aşağıda belirtilen tarihlere göre işlemlerini yapmaları gerekmektedir…

Meslek Yüksekokulumuzun 2021 yaz stajı 26.07.2021 – 06.09.21 tarihleri arasıdır. Öğrencilerimizin kaza sigorta primleri sadece belirtilen tarihlerde yaptırıldığından, söz konusu tarihler dışında staj yapanların stajları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Öğrencilerin staj süreleri sadece haftada 5 gün olarak hesaplandığından hafta sonu ve resmi tatil günlerinde  staj yapmamaya özen göstermelidirler.

Meslek Yüksekokulumuz için

Staja başlama tarihi  : 26.07.2021

Bitiş tarihi                  :  06.09.2021 tarihleri arasında 30 iş günüdür.

Staj iş yeri evrakları (zorunlu staj formu, form-7 devam çizelgesi, özgeçmiş belgesi, onay dilekçesi) okula son teslim tarihi : 06.07.2021

Stajını bitiren öğrenci staj süresince yapmış olduğu iş ve işlemler ile ilgili dosyasını, en geç staj bitimini takip eden ilk ders kayıt dönemi içerisinde inceletmek ve değerlendirtmek üzere Meslek Yüksekokulu Staj ve Eğitim Uygulama Kuruluna bir dilekçe ekinde teslim eder. Süresi içerisinde staj dosyasını teslim etmeyen öğrenci stajını yapmamış sayılır.

Aşağıdaki kurallara ve belirtilen tarih sınırlamalarına eksiksiz olarak uyulması zorunludur. Aksi takdirde staj geçersiz kabul edilecektir.

1. Öğrencilerin web sitemizde yer alan dilekçe örneğini doldurarak, staja başlayacakları kurumlardan alınan onay dilekçelerini ve işyeri tanıtımını gösteren belgeyi staj komisyon başkanlıklarına onaylatarak staj bürosuna teslim edeceklerdir.

Staj için gerekli belgelere BURADAN ulaşabilirsiniz.

MÜDÜRLÜK