Lojman Dağıtım Duyurusu

DAĞITIM YERLERİNE

Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Kemaliye Hacı Ali Akın Meslek Yüksekokulu nda görevli idari personele aşağıda belirtilen miktarda lojman Dağıtımı yapılacaktır.

Müracaat edecek personellerin Üniversitemiz WEB sitesinde yayınlanmış olan Kamu Konutları Uygulama Esaslarını dikkate alarak başvuru beyannamesindeki tercihlerini yapmaları ve hizmet belgelerini ekleyerek 28.11.2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar  teslim etmeleri gerekmektedir.

EK: Lojman Başvuru Formu

Dağıtım:

Lojman Yeri                                                        M2                Adet                    Başvurabilecek Personel

Kemaliye  YO Lojmanları Daire No:1                       120                  1                         İdari Personel