Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Coşkusu

Meslek Yüksekokulumuz 2018-2019 Akademik Yılı mezunlarını düzenlenen mezuniyet töreniyle coşkuyla uğurladı.

Yüksekokul konferans salonunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Kemaliye Kaymakamı  Mustafa İLHAN, Kemaliye Belediye Başkan Vekili Ethem KILIÇ, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif KAYA, Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi M.Hanifi AYSÖNDÜ, çeşitli kamu kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ardından, meslek yüksekokulumuz dönem 1. olan Mimari Restorasyon Programı öğrencisi Gamze Karadaş konuşmasını yaptı. Ayrıca Gamze  KARADAŞ önlisans düzeyinde Üniversite 2. olmuştur.

Dönem İkincimiz Taha Numan ERTAN’ı ve Dönem Üçüncüsü Baran IŞIKCEVAHİR’i de tebrik eder yaşamlarının geri kalan kısımlarında başarılar dileriz.