Eğin Gastronomi Kulübü, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünü temsilen katıldığı, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından düzenlenen “Anadolu’nun Mirası Soframda” yemek yarışmasında “Tatlı Kategorisi’nde “Modernist Güllaç” isimli tatlıyla, 9 üniversite, 40 yarışmacı arasında ikinci oldu. Üniversitemiz yönetimine, Sağlık Spor ve Kültür Daire Başkanlığı çalışanlarına, yüksekokul müdürümüz ve bölüm başkanımız Sayın Dr. Öğretim Üyesi M. Samet Altınbilek’e, bölümümüz Ögr. Gör. Emre Varol’a destek, emek ve gayretleri için kulübümüz adına teşekkür ederiz. Dereceye giren öğrencilerimiz Zehra Bütün ve Yonca Gizligöl’ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Üstün gayret ve emekleri için diğer katılımcı öğrencilerimiz, Aykut Üstüner, Yusuf Kaan Ertaş, Tülay Mutlu ve Buse Özdemir’i kutlarız.
Ögr. Gör. Dr. Tamer Cömert
Eğin Gastronomi Kulübü Danışmanı