Ortak Zorunlu Dersler Ara Sınavları Hk. ÖNEMLİ!

Üniversitemiz Senato’sunun 04.12.2018 tarih ve 13/06 sayılı kararına göre Ortak zorunlu dersler ara sınavları Öğretim Yönetim Sistemi (OYS) aracılığı ile online olarak yapılacaktır. Bu nedenle ortak zorunlu dersler 10.04.2019 tarihinden önce sisteme (oys.erzincan.edu.tr veya oys.ebyu.edu.tr ) giriş yapmanız gerekmektedir.

”Sistemde kaydınız bulunamamaktadır” uyarısını alıyorsanız öncelikle Biriminizde ki uzaktan eğitim birim koordinatörünüze başvurmanız gerekmektedir. Aksi taktirde 10.04.2019 tarihinden sonra sisteme giriş yapamayan öğrencilerimiz ortak zorunlu dersler ara sınavına giremeyecektir.

Not: Sisteme girişler eskii şifrenizle değil mevcut kullanmış olduğunuz otomasyon şifresiyle yapılacaktır.

Sorun yaşamanız halinde Öğr.Gör.Ayhan YÜZER hocamıza başvurunuz.